Tuesday, July 5

Carrefour Subang Jaya panas ??? Ye ke?

Hujung minggu baru ni masa i pergi jalan2 kat Carrefour Subang Jaya tu lepas tu masa masuk Nagoya, i terdengar staff Nagoya mengaduh panas. I tak terasa lagi kepanasan tu. Bila i keluar ke booth di luar Nagoya, staff Nagoya siap keluar lagi kata panas panas....Bila lama2 i kat luar tu memang i dapat rasakan kepanasannya. Panas sampai berpeluh-peluh kat area luar Carrefour Subang tu. I siap masuk satu butik ni buat2 tengok2 sebab dalam butik tu aircond kuat.  Hehehehe. Staff kat booth handphone tu kata memang they all dah beritahu management Carrefour tapi management Carrefour buat dek jer. Bukan sekali dua kali complain tau.....banyak kali.....

Next time kena fikir 2-3 kali sebelum ke Carrefour Subang Jaya sebab musim panas ni, aircond kat Carrefour tak kuat pulak tu.....berpeluh le ketiak yang oiii.......


3 comments:

  1. :) kalau bukan kaki shopping rasa takde masalah kot.....hehehe...masuk2 dah dapat barang terus bayar dan kluar

    ReplyDelete
  2. jom pi Carrefour Kota Damansara, (dah jadi port i ni) hehehe.. tak ramai orang so tak panas

    ReplyDelete
  3. carrefour wangsa maju ok ajer hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails