Thursday, July 28

Adik permaisuri Siti Aishah pun seorang newbie comper


Adik permaisuri Siti Aishah ni adalah my senior masa i Sekolah Menengah Agama dulu. Pernah masuk majalah Keluarga masa Keluarga buat cerita Permaisuri Aishah dulu. Rupanya Kak Siti Suraya ni menjadikan i sumber inspirasi untuk masuk contest. Terharu i. Contest pertama yang dimenangi adalah pemenang saguhati contest Kit Kat Giant. Kak Siti Suraya memenangi hamper Nestle bernilai RM150. Sebenarnya i dulu bermula dengan contest kat radio Mix FM. Pernah memenangi beberapa hadiah dan yang paling best buffet dinner for 2 di Hotel Palace of The Golden Horses. Masa tu baru2 kerja mana mampu nak makan buffet kat hotel mahal.....

Welcome Kak Siti Suraya ke dunia contest. Jom kita menang lagi.....

12 comments:

  1. tingin saya nak menjoinkan diri hehee

    ReplyDelete
  2. dh semakin ramai comper so jd semakin sengit heheh

    ReplyDelete
  3. wah ramai newbie menjadikan kak ezna sbg sumber inspirasi..hihi selain madam, kak ezna pun banyak bg sokongan kat ezay..aummmmmm (harimau malaya malam ni)

    ReplyDelete
  4. Ezna.. to be honest, your senior tu perhaps can own sepuluh kali ganda worth the prize, but i know.. the feeling of winning something is so much different even though we just win a pen kan...

    ReplyDelete
  5. @Nana nana pun dah kira comper gak tu. Wrangler tu salah satu jugak...

    ReplyDelete
  6. @Mama Zharfan ye semakin sengit dan kita kena semakin kreatif :-)

    ReplyDelete
  7. @Ezay Hadry alahai izzil....akak ni pun ena banyak belajar....huh harimau melaya punya defender tu tidur!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails