Monday, July 11

Terjebak dengan pembelian kat Fareeda pulak

 Selendang Suraiya manik
Photo dari Facebook Fareeda Nyata Jelita


Baju kurung cotton dengan sepasang tudung berwarna baby blue....alahai terjatuh chenta dengan corak inggeris ni. Terus ambik satu...

Tudung Chiffon Dania dengan potongan 50% kesemuanya. Memang Tudung ni nama Dania. Dibeli untuk Dania....

I sebenarnya nak ke Bangi nak mengambil poslaju i kat Pos Bangi tiba2 teringat i ada 3 kupon pembelian 50% tudung Fareeda kids untuk dibeli jadinya i cakap ngan Dania nak pergi Fareeda. Apa lagi happy lah Dania. 

Masa kat Fareeda, i beli 1 helai baju kurung Dania siap tudung warna baby blue. Sangat sweet. Tudung Dania 4 helai kesemuanya dan Selendang Suraiya manik. Actually, Selendang Suraiya ni they all nak keluarkan pada 30 Julai 2011. Kebetulan i tanya. Ada few colours je yang dah siap dijahit manik. Kira fresh from Fareeda lagi sebab Selendang Suraiya i tak siap jahit tepi lagi. Akhirnya i beli 2 Selendang Suraiya Fareeda warna hitam dan dark purple sebab bagi i sangat cantik dan yang penting labuh sebab kalau beli yang tak labuh, tak lepas specs hubby i....hehehe...hubby i very particular bab bab tudung yang labuh menutupi dada....i pun dapat potongan 30% so tak payah tunggu 30 Julai 2011.   


****so dengan senang hati masa bulan puasa duduk rumah kerana keperluan raya semua dah settle. Alhamdulilah. Penat wehhh nak kuar bulan puasa....tambah kalau jam kat KL tu ha....wahhh tak sabar nak tunggu bulan Ramadhan bulan keberkatan...selamat beramal!!

2 comments:

  1. wahh..dania redeem voucher yer..aleesya dah redeem bulan lepas..hehe...ni next 2 week nak gi FAREEDA lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. tudung fareeda kalau yg labuh sure cun kan :) teringin heheh

    pesta click2

    JOM CLICK kalau sudi!

    CLICK YG NI GAK!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails