Friday, July 1

Movie yang i tunggu tahun ni selain Transformer


Movie yang i tunggu tahun ni selain Transformer adalah tak lain tak bukan, sekuel dari movie Twilight, Breaking Dawn Pt 1. Siap ada Pt 1 dan Pt 2 lagi. Bagi i, Twilight dan New Moon, i prefer Twilight lagi sebab New Moon macam tak best pulak bagi i. Breaking Dawn Pt. 1 ni dijangka menemui penonton di pawagam pada bulan November nanti. 


Kali ni Bella bertukar menjadi vampire dan berkahwin dengan Edward. Akhirnya Bella mengandung anak vampire. Wahhhh agak2 anak dorang tu suka darah ke?...Menarik ni.....you alls ada ke yang fanatik Twilight ni? I idok le fanatik tapi mengikuti juga ceritanya. Watak yang i suka dalam movie ni ialah watak Alice Cullen. Kira adik beradik keluarga Cullen jugak la. Comel sungguh Alice ni. 







3 comments:

  1. me tak pernah tgk heheh tapi jln citer mcm besh tu :)
    jap lg me nak gi tgk movie ni heheh

    ReplyDelete
  2. me nak tgk citer melayu ajer ni heheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails