Friday, July 22

Kata kata indah

Wah blog i dah beberapa hari tak berupdate. Me agak bz sikit sebab MIL datang buat inspection kat rumah i. Hehehe. I tengah dok khusyuk tengok blog i bila MIL tegur kata tak cemuih ke tengok benda tu?. Cemuih tu maknanya boring la. Hehehe. Apa maknanya?. Aiseh tak boleh lari la sebab i blogger jadi sentiasa nak tengok blog je. Hehehe. 


Saje nak kongsikan kata2 dari sepupu i kat facebook. I rasa sangat bermakna di hari jumaat ni...

4 comments:

  1. betul...dipotong2x sentiasa tumbuh...hehehehe.

    ReplyDelete
  2. so sweet :) cinta kpd manusia kena ada limitnya..kena simpan utk diri sendiri sedikit kan :)

    ReplyDelete
  3. ayat2 tu indah betul kan akak..
    lama tak update ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails