Monday, July 25

Panggilan yang sangat teruja

Gambar Dania tengah over ketawa sebab tengok Mr Banana aka clown buat magic show masa birthday Dania yang ke 4 tahun.  
(L-R : Nur'aeen Hidayah, Dania, Nurul Fitrah Airani)

I ada masuk contest Share The Happiness dalam facebook Cadbury Malaysia. You alls ada yang masuk ke?. Tarikh tutup 17 July 2011. Pada 14 July 2011, masa tu tengahari.. I tengah sibuk depan lappy then dapat call dari Cadbury. Tak tutup lagi tarikh, Cadbury dah mula call. Dia suruh i email receipt, gambar yang i hantar dan gambar barcode Cadbury untuk pengesahan. Gambar i dalam proses pra pemilihan untuk final. Actually gambar yang dipilih ni dah dihantar lama jugak. Kesemuanya i upload dalam 15 ++ gambar. I tak ingat berapa. I hantar nama me and hubby. Tema contest ni adalah Happiest Moment.

 Photo taken from Cadbury Malaysia facebook

Ni diantara hadiah yang ditawarkan jika memenangi hadiah utama....pihak Cadbury akan memilih 40 gambar untuk ke final....


****Psttt Psttt ada juga blogger yang dapat call dari Cadbury juga....harap2 ada rezeki i dan blogger itu untuk memenangi hadiah GP or 1 or  2 or  3 or  4. Hadiah2nya yang sangat teruja especially GP to Paris & London.

4 comments:

  1. memang ceria comel. All the Best! nanti beli jajan Paris yek? :-)

    ReplyDelete
  2. good luck ezz!!! comel pic tu :) my pics not selected emm may be sbb upload last minute, or may be sbb so many awesome pics, so my pics not good enough :p

    ReplyDelete
  3. tahniah sifoooo...gambar itu mmg cuns :)

    ayuarjuna

    ReplyDelete
  4. i really love this picture!!! seriously, makes me melt

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails