Sunday, July 3

Disney Junior Event

Family photo dengan Mickey dan Minnie Mouse

Disney Junior

Tengah tie the knots...

Pose ummi dan anak di cartoon Wordworld

Good job Dania pandai eja HAT. 2 kali dapat nombor 1

Dania dan ayah sibuk pasang box ni while ummi sibuk snap photo

Disney Junior - Dania

Yang ni pulak, Disney Senior keh keh...

Setiap pemisah kat sini ada kayu berbentuk mickey

 Me terjumpa bekas neighbour me masa kat Puchong and dia seorang blogger....


Actually, i tak dapat pun invites untuk ke event ni. 1 hari sebelum event, my friend di Terengganu cakap kawan dia dapat invitation tapi tak dapat pergi. So, i kata mungkin i boleh gantikan tempat dia. I sms Person In Charge tapi jawapan yang tidak memberangsangkan. Dia kata invitation card dah habis. I bet maknanya in other words, tak dapat pergilah sebab kena ada invitation card baru boleh masuk. Tapi, hari event Ayu sms cakap i nak pergi tak? Dia bagi invitation card dia. I terus kata Yes. Masa tu kat Carrefour Subang nak mencari handphone hubby yang baru sebab handphone lama masuk air. 

I pergi ambik card kat Taman Tun rumah mak Ayu then terus pergi ke tempat event di Bukit Kiara. Parking pun dekat je dengan tempat event.Masa daftar tu, i kena daftar kat tempat media sebab hubby Ayu menang dari paper Metro. Masa daftar tu dia tak cancel lagi nama hubby Ayu padahal pagi tu Ayu dah datang dan dah tentulah nama dah cancel. Masa daftar dapat la i 1 goodie bag untuk Dania. Kemudian kami semua pergi setiap booth untuk main2. Goodie bag dia best ada topi pirate Mickey. Sempat lagi beratur dan pose dengan Mickey dan Minnie juga cop ibu jari Dania....

Masa tengah sibuk2 tu terserempak dengan Marfuza atau Ja. Dia ni dulu jiran i masa kat Puchong. Seorang blogger jugak. So bolehlah tengok blog Sharing is Caring ni. Sempat jugak la posing dengan Ja dan hero heronya. Masa nak balik rupanya kereta kami parking sebelah je kereta Ja ni. Maklumlah bekas jiran. Hehehe......

Overall i bagi 5 bintang lah.... 



****kalau dah rezeki tu akhirnya memang milik kita, kita akan dapat akhirnya. Memang i nak sangat pergi event Disney ni tapi takde rezki. Thanks to Ayu ya....sebab bagi peluang...

5 comments:

  1. comel pic family dgn mickey minnie tu heheheh

    ReplyDelete
  2. comelnyer gambar family u dengan mickey and minnie sebab gambar dalam kamera kiterang, kiterang tak sempat pandang kamera

    ReplyDelete
  3. best ler sebab ada mickey & minnie dh mcm p disneyland

    ReplyDelete
  4. aha.. seronok dapat jumpa ena. Tak sangka jumpa gak kat sini yer.. Gambo cantik.. sat nak kidnap..

    ReplyDelete
  5. suka part last entry ni..
    yep..rezeki..believe in rezeki..and power of doa..amiin :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails