Wednesday, July 20

Jom layan cerita birthday

Zharif tak sabar nak tengok dapat present apa

Cumil si kenit ini 

Cuppies yang cumil

Kek untuk Sofiah dan Adlina

Adlina menangis masa nak potong kek sebab tak nak ummi potong muka princess tu. Padahal birthday ni birthday kakak dia Sofiah. Birthday Adlina nun bulan 4 ritu....

Excited budak kecik ni dapat present. Yang Adlina pegang tu T Shirt i bagi...

Si kecik Adam Musyafi

Pada hari Ahad baru2 ni ada sambutan Hari Jadi anak saudara i Zharif dan Adlina. Buat sekali dengan anak kepada kakak ipar adik i. Since my MIL datang rumah, kami pun bawak sekali ke mum's place. Sambutan meriah sebab budak2 kecik ni bising. Sederhana je buat kat rumah. Tak buat kat luar. Buat sekali tahlil arwah papa i and lead by my hubby.


Sekian cerita birthday anak2 saudara i. Enjoy the picca...


2 comments:

Related Posts with Thumbnails