Monday, July 4

Baju kurung Dania

Kain bunga tu i beli online 1 yard jer kat CrazyArtZone. Kain designer imported...Kain pink tu i beli kat Nagoya Carrefour Subang Jaya 1 meter 8.90 sahaja. Hehehe...Nagoya tengah sale oh...

Baru je hantar kat tailor di Kompleks PKNS Shah Alam Kak Ina tu dah tertelan airliur dah sebab dia dah tak terima tempahan kain untuk Raya. Kebetulan memang i ada hantar untuk baju raya awal2 lagi jadinya ni kira top up dari yang dah ada tu. Tahun ni baju kurung Dania 3 helai. Takpelah buat lebih sikit sebab nanti kot2 ada function kat sekolah boleh pakai baju kurung ni. 

Tengah jalan jalan kat Carrefour tu i terjumpa MZ.....blogger tu kah?.....jeng jeng....ni MZ...


+++
+++
+++
+++
+++
+++
+++
+++
+++
+++
+++


4 comments:

  1. i love the combination of colors lah

    ReplyDelete
  2. kan? ceria jer kan?...anyway baju ni tak sama ngan i. 2 baju lagi kain boria ngan i :-)

    ReplyDelete
  3. hhehehe MZ MZ :)
    comel kain tu--my taste tu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails