Nuff

Hello eznakhalili.com readers!!

@eznakhalili

Tuesday, March 9

Online shopping Bath & Body Works

Saya selalu dapat email dari Bath and Body Works ni kalau ada promosi. Masalahnya memanjang je promosi. 😁. Tunggu bila ada nak tambah stok baru la shopping. Beli online ajer senang. Nahhh kali ni saya beli sabun cuci tangan dan wallflower refills. Memang pakai wallflower ni kat bilik tidur. Kalau pakai aircond tu bau dia nyaman ajer. Pilih la wangian yang best. Ada juga bau berasaskan serai ke...ha yang tu saya tak berkenan la. Pilihan saya fruity dan floral. Sabun tangan ni pulak promo beli 3 percuma 1. 


Wangian wallflower refills yang saya beli ialah 2 A Thousand Wishes dan 1 Dark Kiss. Saya pun ada losyen A Thousand Wishes ni. Memang wangi. Wallflower refills Maple Cinnamon Pancakes dan Cinnamon Caramel Swirl tu beli masa promosi Christmas. Ya ampun bau dia macam makanan. Bau pancake dan roti cinnamon roll gitu. Bilik Dania pasang yang Maple Cinnamon Pancakes tu...semerbak bau pancake. 


Tunggu nak habis barangan Bath and Body Works ni boleh la tambah buat stok tapi tunggu sales la ye. Hehe. Siapa lagi peminat Bath and Body Works macam saya? 🙋 

Ni website Bath and Body Works Malaysia ya....sini

 

 

22 comments:

  1. bau makanan ni , aduhhhh mmg buat kita craving haha .. sbb tu suka beli jenis baru fresh mcm bau sabun or bungaaa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...nak nak pasang time tengah lapar.

      Delete
  2. Wow their names are equally unique and catchy too if you ask me. :) Maple Cinnamon Pancakes scent? OMG, one will be hungry all the time. LOL :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu bau makanan dan terus buat lapar.

      Delete
  3. tak pernah beli produk bbw ni. pernah pi valiram sales tapi belum terjebak lagi hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul Valiram Sales ada sekali dengan Victoria Secrets dan lain lain.

      Delete
  4. Yang ni kalau ada sale, jangan tak pergi, memang kaw-kaw dia pun ya sale.. hrtu baru je beli buy one free one hahaha habis gak dekat dua ratus hahahaha

    ReplyDelete
  5. Rawlins masih lagi belum terjebak membeli BBW nie. Teringin gak nak beli tapi selalu habis barang kat physical stores

    ReplyDelete
    Replies
    1. Physical stores tu ye kadang2 dah takde brg sangat sbb masa sales tu org ambik banyak2 barang BBW ni.

      Delete
  6. Racun ni racun! HAhaaa..
    Memang sales dia wajib terjah. Rugi tak pegi tapi kena standby laaa penawarnya. Pujuk extra kat husband gitu. Hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ayat Nina....err tapi kan betul sangat tu.

      Delete
  7. Belum pernah beli brand ni , biasanya pakai yang ada jual kat pasaraya yang biasa2 jer jannji wangi. Nanti nak cuba jugaklah . Nampak macam best pulak yang wallflower tu sebab bilik berekon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wallflower tu kena beli plug dia dan wallflower refills. Banyak bauan boleh pilih.

      Delete
  8. Kalau ada sale memg rembat ye.. Hehehe.. Suka bauan bath n body ni. Kalau masuk kedai tu rambang mata la nak belintapi tengok mana murh juga.. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....betul time sale ajer beli. Time tak sale macam tak berbaloi beli sebab dapat beli banyak.

      Delete
  9. Perghh bbw ni bau dia mmg harum sgt.. Za xnk terjebak sgt.. Aritu beli handsanitiser pun dh geram bau2 dia.. Masuk situ pejam mata cari handsanitiser je. Hahhaha kalau x abes la dgn lilin la, body wash la..hahhahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....memang betul sangat. Tetapkan kat hati apa yang nak beli.

      Delete
  10. Hee fav yaya juga produk BBW ni. Selalu kirim beli kat personal shopper je and of course tunggu time sale baru berbaloi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul time sale lagi berbaloi sebab boleh dapat banyak barang.

      Delete
  11. Menarik juga ni.. Wallflowers..! So far tak pernah try products Bath and Body Work ni.. tapi kalau lalu depan kedai dia memang tertarik dengan bau2an and selalu penuh dengan orang.. i think i ada dia punya hand sanitizer jer! boleh try ni nanti product yang lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Once you try product yang lain mesti you suka.

      Delete