Wednesday, January 20

3rd Winner Sugarissa Baby & Nature Contest

Alhamdulilah.....i pemenang ketiga contest anjuran Sugarissa......ni yang buat bersemangat nak ber- contest...Heheheheheheheheh.......... :-)

And Thanks to Sugarissa sebab pilih gambar kami sekeluarga.....:-)

Ni my winning picture....

====================
=============
=======
=

Ketika kami bercuti ke Perth, Australia tahun 2006. Gambar ni diambil di Pinnacles Desert. Ketika kami tiba sana tu hujan renyai2 pastu berhenti and keluarlah rainbow yang cantik ini....

15 comments:

  1. Tahniah sebab menang jugak :D. Aishah menang no. 2. Bestkan menang? :D

    ReplyDelete
  2. tahniahhh.... cantiknya pelangi tue...

    ReplyDelete
  3. Hiiiii...

    Aishah : Seronok kalau menang.....Bersemangat nak masuk contest lain jugak...

    Ain : Terima kasih Ain...Awak tak join ker?....pelangi ciptaan yg maha esa mestilah cantik!! :-)

    ReplyDelete
  4. wahhh chantek sgt la pelangi tuh kagummm....anyw tahniah

    ReplyDelete
  5. wah tahniah..
    mmg cantik gambar ni..
    yang amek gambar pun pandai gak..
    very² center ngan pelangi tuh.. ;)
    congrate sekali lagi!!

    ReplyDelete
  6. congrats! memang cantik pic tu...

    ReplyDelete
  7. Ibu Elish,

    Cantik kan.....ena pun kagum :-)

    ReplyDelete
  8. Mama Cira,

    A'ah lah tak perasan dier ambik gambar very the center. Tukang ambik gambar kebetulan dari Malaysia jugak...hantar anak ke U di Perth...ambik kesempatan jalan2... :-)

    ReplyDelete
  9. Mummy Ayu,

    Thanks Ayu....Ciptaan yg maha esa takder tolok bandingnyer....:-)

    ReplyDelete
  10. hadiahnyer buku untuk anak. boleh bawak travel...:-)

    ReplyDelete
  11. Ya terima kasih ayu kerana menjenguk... :-)

    ReplyDelete
  12. Thanks suzz...patut nampak traffic masuk dari Notts........mesti u.. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails