Sunday, January 17

Family Day Out 16 January 2010

Hari ni tengahari kami makan dekat kedai ehmmm not actually kedai tapi lori makanan tepi jalan di tepi Padang FAM Kelana Jaya. Menu utama kat sini mestilah laksa dan cendol pulut. Memang kaww laksanyer....tambahan makan kat open air pulak..... :-). Dah makan, kami ke Subang Parade nak mencari buku nak create blog kat MPH. Masa masuk Subang Parade tiba2 blackout. Jadinyer MPH terpaksa ditutup sebab takut orang mencuri. Nasib kejap je lepas tu lampu ada balik. Lepas solat kat masjid dekat Subang Jaya, kami pergi minum kat kedai mamak Darussalam, Seksyen 15 Subang Jaya. I pekena aiskrim goreng strawberry dan nescafe ais. Ayah pekena mee goreng mamak dan air asam jawa K Life. Dania pun order aiskrim goreng strawberry. Kedai mamak ni dah global tau. Dim Sum halal ada, pau ada, nasi lemak ada, western food pun ada........tak macam typical mamak dengan roti canai jer.....


Lori makanan di tepi jalan


Laksa kawww

Nasi lemak


Dania pose kat tengah Subang Parade


Ada binaan jambatan untuk promosi Tahun Baru Cina

Menu Restoran Darussalam, Seksyen 15 Subang Jaya

Mee goreng mamak

Ais krim goreng

Inti aiskrim goreng ni, aiskrim strawberry

2 comments:

  1. tak pernah makan eskrem goreng...

    macam sedapppp jer...

    ReplyDelete
  2. Sedap....luar tu rangup....dlm tu aiskrim ala2 nk cair....glamer kt terengganu.... :-) yg ni kat subang jaya jer...huhuhuhu....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails