Friday, January 8

Secret Recipe Tomyam Kung 6 Januari 2010

Pagi lepas hantar Dania kena tunggu rumah sebab orang IOI nak datang rumah. Unit kat bawah i bocor jadinyer yg jadi mangsa unit i. Ni yang malas dok umah tinggi nih :) Dah buat sket2 kat toilet master bedroom, I kata nak ambik Dania dari school. Jadinyer kol 1.00pm they all akan datang balik. Ambik jer Dania kami ke Giant Kinrara. Makan kat Secret Recipe. Menu favourite Tomyam Kung tak abis......pesan 1 Tomyam Kung dan 1 ice water je.....lagi 1 bowl kosong untuk dania makan. Nak masak malas la pulak sebab balik nanti IOI nak datang pukul 1pm....(alasan......hihihi)....Petang sikit i tertidur...Dania elok je main2...Bila i bangun nak tengok Cucu Betong.....Dania dah terlentok kat wing chair.


Tomyam Kung best sebab ada 2 udang besar


Dania tengah menikmati hidangan. Cute jer bowl dania teww


Dania kepenatan sampai tertidur sebab katanyer kena ada aktiviti melompat, berlari kat Tadika pagi tadi....siannnn anak ummi nih!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails