Friday, January 1

Makan time @ Rasta TTDI eve sebelum tahun baru 31.12.2009

Hari ni we all makan kat luar. Lepas tol LDP.....jam.....rupa-rupanyer ada accident. Lepas je bridge Sunway tu clear. Tapi jalan Fed Highway nak ke KL tu jam. Ye lah nak meraikan sambutan tahun baru. Tiba je Rasta, i order kuew tiaw goreng (teringat-ingat nak makan kuew tiaw goreng kat Rasta ni) dan air teh o suam. Ayah order Yee Mee Kantonis dan Kopi o suam. Ishhh airnyer suam kebendernyer.......panas......nak minum payah. Dania share Yee Mee ayah dah teh ummi. Nak order satu untuk dania rugi jer tak habis nanti....Berselera i makan walau pedas jugak kuew tiaw nyer....i suka kuew tiaw sini sebab halus jer kuew tiawnyer.......selalunyer besar-besar kan?.....

+++++++++++++++
++++++++++

+++++++

++++

++

+


Yee Mee Kantonis


Kuew Tiaw Goreng Pedas


Rasta Taman Tun Dr. Ismail, K.L.


Ada akuarium besar ikan air tawar

1 comment:

Related Posts with Thumbnails