Monday, January 18

Gaya Adik Pa&Ma online Contest

Masuk web Pa&Ma, terus tengok result Gaya Adik bulan Januari. Alhamdulilah, Dania Yasmine dapat saguhati bulan Januari..... :-) Tersenyum simpul lah ummi Dania ni. Dania just tanya Dania menang ke?.......tak excited pun.....Penat nak vote ooohhhhh......Kalau berminat masuk lah web Pa&Ma.... :-). Tapi, contest vote ni agak susah la jugak sebab kena mintak tolong semua orang soh vote....sebenarnyer yang dapat 1st tu, kejap vote Dania tinggi, kejap vote Yg dapat 1st tu tinggi tapi dah tersurat rezeki Dania dapat saguhati.....alhamdulilah....

http://www.majalahpama.com.my/extra/adik_menang.asp

9 comments:

  1. Thanks mama Nadra... :-)...eh you pon leh join tapi tahan dengan tak tahan jer nak vote tiap hari.....letih i....

    ReplyDelete
  2. ezz..i pun tak suka contest voting2 ni...esp dari facebook...

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah...at least menang jugak...

    ReplyDelete
  4. Ayu : ...mmg letih tapi alang2 i dah masuk....biar vote kaw kaw punyer.... :-)

    Mama Aqish : Menang Saguhati jer.....hihihi

    ReplyDelete
  5. Tahniah Dania..
    saguhati pon tak pe, janji dapat adiah..
    re: heheh, x de la.. iklam maggi cukup rase tu bkn si Alya tp die suke bebenor iklan tu..
    main masak2 pn suke, balik kije sure bersepah pinggan mangkuk menan die sepahkan..:D

    ReplyDelete
  6. Thank you Ummi Alya,

    la bukan ke?....ad iras ler... :-)
    Wah...main masak2 eh?....masak untuk aunty mee sup 1 boleh?.... :-)

    ReplyDelete
  7. tahniah...

    bukan senang nak menang tue...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails