Thursday, January 21

Saat-saat terindah ibu dan ayah bersama si manja

Ini contest yang dianjurkan oleh Rayyan Outlet. Untuk keterangan lanjut, click link di bawah :-

http://myluvlife2u.blogspot.com/2010/01/saat-saat-terindah-ibu-ayah-bersama-si.html

Gambar yang dipilih adalah gambar

========================
==============
=========
==
=

Gambar ni dipilih kerana menjadi 'moment' terindah dalam hidup kami kerana dapat menjejakkan kaki ke bumi Beijing. Tambahan pula dapat bergambar di salah satu tempat ajaib dunia iaitu di Great Wall of China.....
Cuaca amatlah sejuk tapi sempat pulak kami maintain senyum.....hihihi......

Jom Join kerana tarikh tutupnyer 31 Jan 2010......

9 comments:

  1. gud luck...

    beruntung dapat makan angin kat oversea...

    ReplyDelete
  2. gd luck yer.. chio2... wahhhh... bestnyer... :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. tq teman2 blogger-ku mamaaerish dan ain...eh jom lah join sesamer.... :-)

    ReplyDelete
  5. gud luck ye..saya nak join contest ni jugak boleh...hehe...best dapat g china..antara impian saya juga tu nak ke sana

    ReplyDelete
  6. d balkis,

    Ye ke?....takper impianmu pasti menjadi kenyataan ewahhhh :-) gi lah seronok dari segi duit kita lagiiiiiii tinggi...jadinyer SHOPPING!!!! tapi i tak shopping bnyak pon berpada sbb negara org....:-)

    ReplyDelete
  7. slm tn umh...kite dtg terjah ni...tq join cntest...gud luq

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails