Wednesday, October 30

Majlis Aqiqah yang sederhana tetapi meriah

Masa Dania gi rombongan sekolah, in between me pergi makan tengahari kat rumah sepupu me (yang kreatif me citer kat blog) ni. Me ngan hubby singgah rumah my sis (mama zharif dan zharfan) dulu then terus la konvoi ke rumah sepupu me. Lambat betul nak lepas guard house pun. 


Ni la rumah banglo sepupu me ni :-)




Ada 1 kanopi kat laman rumah. My cousin tak panggil ramai orang pun. 



Papa Zharfan dan Zharfan. Bila tunjuk gambar tau pulak senyum pastu cakap Pan...(Zharfan) 



Ruang belakang rumah. Nampak tak buaian tu....?



Ruang tamu rumah yang sangat luas. 


Ni la menantu dan cucu sepupu me. Ni sempena akikah baby Harith ni la :-) Dengan me kira 3 pupu kot...



Ni la mak baby ni masa pergi kenduri kahwin tahun lepas :-) Fatyna  Aysya. Dania happy ambik gambar dengan princess of the day setahun yang lepas. 


Lepas tu kelam kabut nak balik sebab dijangkakan kol 2.30 petang bas rombongan dania tiba kat sekolah. Nasib la LDP tu tak berapa jam. If not kol bape nak pick up Dania dan kawan dier tu....

2 comments:

Related Posts with Thumbnails