Tuesday, October 22

Pertama kali,terus terjatuh hati :-)

Me ada komen kat fb Zura ni pasal Churros aleh2 Zura offer me nak bagi rasa Snowy Cheesecake :-) Alhamdulilah. Jadinya me ke Shah Alam pick up kek dari Zura kat office. Dalam kepala I thought kek yang biasa la 1-2 slice. Nama pun nak bagi rasa kan....

So bila dapat kek yang haaaa? quite heavy. It's 10 inch x 10 inch. Me pun terkejut. Besarnya kek ni. Lepas tu, me ke station LRT kat Taman Paramount. Me ada hal kat KL. Kalau me nak simpan kek ni kat rumah takut tak sempat lak nak buat urusan me tu jadinya me terus la ke station LRT. Me tinggal kek ni dalam kereta dalam 2-3 jam jugak la. Kek ni masih dalam keadaan baik. Cream cheese takde la cair. Tiba rumah letak dalam fridge. 

Balik Dania dan hubby baru la me makan bersama-sama. Nyumsssss. Toppings dari cheddar cheese yang diparut dan lapisan sponge cake ni dari cream cheese. Harga 10 inch x 10 inch ni RM45 ajer. Bagi me sangat reasonable. Kalau nak size kecik pun ada. Cuma RM15 ajer. 



Jadinya kalau anda berminat boleh la order kat sini yer. :-) Zura kata kek ni hot item tau. Selain daripada ni ada juga kek yang lain :-) Boleh juga call Azura di 0122614176

4 comments:

  1. Salam.kalau nak order mcm mana nak contact.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat atas tu ada details

      Delete
  2. bakal menikmati kek ni jumaat nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow ye ke? insyaallah sedap!!! :-)

      Delete

Related Posts with Thumbnails