Thursday, October 17

My cousin yang sangat talented

I saw his project dalam facebook. Banyak yang me tengok. Dari tukar sarung kerusi, menjahit dan latest project....wahhhh.....terer menjahit you.....

Cuba you alls teka tanpa tengok photo kat bawah ni....agak-agak nak baiki paip ke?....

credit my cousin's fb photo

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Taraaa.......hasilnya buaian....:-) Kreatif tak? Dari penyambungan paip2 maka terhasilnya ini....

credit my cousin's fb photo

Close up buaian dari dekat...

credit my cousin's fb photo

Pesan my cousin....buaian ini hanya untuk.....



Cousin me ni nama Tajul Azwa. Ni lah aktiviti my cousin ni. No wonder ukuran sangat accurate sebab beliau merupakan lulusan Bsc Mathematics University of Tasmania.  

6 comments:

Related Posts with Thumbnails