Tuesday, October 8

Peraduan Detik Raya Terindah Nestle

Yang ni me dah blogkan dulu cuma me nak print screen page ni untuk me kenang yer. Peraduan Detik Raya Terindah Nestle ni kena hantar photo Hari Raya dan caption yang menarik. Dari awal bulan lagi mencuba nasib. Tak sangka rezeki me pada Minggu ke 8, minggu terakhir. 

Dapat la wang tunai RM300. 


Credit here

Me sangat bersyukur sebab boleh la me top up mana yang kurang. Me kan surirumah. Hubby je yang keluar mencari rezeki. Alhamdulilah :-) 

Grand Prize peraduan ni pun dimenangi oleh kawan me :-) Beliau dapat RM150,000 in terms nak beli harta, nak beli kereta, majlis jamuan aidilfitri di hotel untuk 100 orang sehingga RM150,000, pakej percutian sehingga RM150,000. Me tak sure apa yang beliau pilih. Me tumpang happy. Bertuahnya kan? 

5 comments:

  1. RM150k tu sgt besh kan..
    anyway congrats ezz

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ezz.. dan i pun ish kalau dapat RM150k, i nak beli kerete huhu

    ReplyDelete
  3. bertuahnye badan dapat rm 150k....awk pun bertuah jugak..tahniah dear..blogwalking,nice blog...
    jom tukar2 link and follow blog saya..;)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails