Thursday, October 31

Makan Time : Nasi Lemak Seri Petaling yang famous

Cepat-cepat datang. Kalau lambat menangis tak dapat rasa nasi lemak makcik ni yang famous. Masa mula-mula datang tu lauk dah habis lepas tu me and hubby balik la. Ni kali keempat datang sini. Kali ni memang me and hubby datang awal bebeno. Parking pun kat sebelah kedai makcik ni je. Nak ambik lauk agak unik sebab nasi lemak diletakkan di dalam corong minyak berbentuk kon. Kita leh pilih lauk apa kita nak kat sini. 


Me ambik lauk sotong dan beberapa petai. :-) Harga nasi lemak ni RM5 :-) Which is reasonable area sini. Hubby lauk rendang kambing. Lauk paling mendapat perhatian kat sini ialah rendang kambing. Makcik tu kata lauk ni akan habis dulu. Kambing pepagi? Ishhh tak kena ngan tekak me la plak. Hubby ok jer....


Terletak berhadapan dengan Pizza Hut Delivery Seri Petaling, dekat dengan Restoran Happy Venue dan berhadapan kedai tayar Hankook, kedai berhadapan dengan Hotel Seri Petaling. 

4 comments:

  1. Waaa...laparrrr...kenot find kat Penang lah nasi lemak mcm ni

    ReplyDelete
  2. Looks yummy. Nanti nak try lah bila pergi Seri Petaling :))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails