Tuesday, October 8

Impian Dania bakal terlaksana

Baru je minggu lepas Dania mentioned pasal dia dah lama tak pegi Kidzania. Tahun ni Dania tak pernah pergi lagi. Tup Tup kat page Oreo dah announce winner contest Oreo ni. Ok....me nak share....my friend won GP. Dapat pergi 1 family ke Disneyland USA. :-) Tahniah Lely. I'm happy for u. :-) 


Credit here

Yang ni baru la kemenangan me. Dapat sepasang pass maknanya 2 pass ke Kidzania. Tahun lepas pun me menang pass ke Kidzania jugak dalam contest Oreo. 

Credit here

Dania punyalah excited masa ummi bagitau ummi menang pass ke Kidzania. Lepas tu malam tadi dah siap keluarkan Kidzos (Wang Kidzania) dia dah.....aduhaiii kesian pulak tengok anak ummi teringin sangat nak ke Kidzania. Nak masuk sini pun bukannya murah. Kanak-kanak RM55 / pax, dewasa RM35 / pax. 

Alhamdulilah rezeki dariNYA. Impian Dania bakal direalisasikan. Siap bagitau lagi nak singgah booth yang dia tak pergi lagi..... 

Tahniah juga kepada kawan2 me yang menang berjemaah!!! Jom jumpa kat Kidzania :-)

1 comment:

Related Posts with Thumbnails