Wednesday, October 23

Hantaran hasil seni pengantin lelaki


Taken from my cousin's fb photo. Thanks Kak Pi :-)

Me nampak hantaran ni dari fb my cousin. Pengantin ni kira anak saudara my cousin jadinya my 2nd cousin kot eh? Dah banyak lapis ni dah tak tau nak panggil or bahasakan diri apa. Hehehe. Talented sungguh. Boleh buat hantaran ala ala menara condong Teluk Intan sebab pengantin lelaki ni tinggal kat Teluk Intan tapi tak buatlah condong menara ni, kang tak stabil hantaran Ferrero Rocher ni. :-) Lengkap dengan jam lagi. 

Ni anak saudara kepada cousin me yang me buat blog post baru-baru ini. Insyaallah kalau takde aral awal November me and family akan attend kenduri kahwin my 2nd cousin ni kat Teluk Intan. :-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails