Monday, February 20

Ala tomey tomey

 




Masa weekend baru ni i gi melawat anak saudara i yang baru kat rumah adik i di Kelana Jaya. Kecik je anak saudara i tu. Berat dia 2.57 kg je. Ada mak mertua dan ayah mertua adik i juga adik lelaki i, Aizat. Meriah rumah adik i ni. Makan petang dimasak oleh Raudah yang sangat rajin itu. Untung sape dapat helper mama i ni. Masa we alls datang, Raudah tengah menyapu kat luar rumah. Dah we alls tiba digorengnya cucur dan keropok dan dihidang dengan air teh. Gambar yang bawah sekali tu abang baby lar namanya Muhammad Zharif. Baby ni tak bernama lagi tapi cam berat ke nama Zharfan je. Senang i nak panggil. Dania kata macam nama kawan dier....hehehe....

Zharif dan Zharfan best jugak bunyinya tu. Seiras.... 

6 comments:

  1. comel sangat2 ena. tak sabo nak beranak ni..

    ReplyDelete
  2. ni link psl nama zharfan:
    http://www.suzie284.com/2010/09/di-sebalik-nama.html

    ReplyDelete
  3. wah macam nama anak suzz...hehehhehehehe

    ReplyDelete
  4. hmmm..beshnya baby tomey..suka bau baby baru lahir..btw, kak ezna duduk PUJ ya? hehe...jirannnnn!~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails