Thursday, February 23

Own sweet time

Semalam i pergi The Curve nak redeem Metrojaya punya voucher. Lepas redeem terus ke booth Aidijuma depan Padini The Curve. I beli satu inner bawal berharga RM6. Lembut kalau pakai inner bawal ni. Kat booth banyak tudung dah habis kat rak. Ramainya peminat Aidijuma ni. Stok tiba petang nanti....tak sempat la i nak beli lagi sehelai inner. Then terus masuk Metrojaya. I beli stokin hubby, T Shirt hubby, seluar dan baju Dania dengan voucher RM50 yang i dapat dan balance voucher yang i dapat dari contest Anmum. Untuk i, elek.....cuma inner tudung Aidijuma tu ler. Habis voucher yang i dapat tu i redeem. Kena tambah duit sendiri cuma RM18 je. Berbaloi sungguh shopping free ni. Selalu yang menang dapat voucher shopping ni Ayu la....

Banyak tempat i pusing sampai kaki i penat. So urut dulu dengan Gintell. Lepas siap lunch kat McD dan solat terus ke tempat berurut. Tak puas urut cuma 3 minit je. I akan buat entry baru ye.....


Kerusi mengurut Gintell. 3 minit = RM1 je.

6 comments:

  1. jeles.. ena dah terjah rupanya..

    ReplyDelete
  2. best2, soping kluar duit sket, tp hasilnye byk hehe

    p/s: kak, akak ngan dania ke dlm gameshow calciyum tu? ke silap org, huhu!

    ReplyDelete
  3. hehehe, anak eija zaquan cukup pantang nmpk kerusi urut Gintell tu msti dia salak nak urut, sib baik murah RM1..

    ReplyDelete
  4. wahhh nak cariklah inner bawah heheh...

    mmg besh klu dapat shopping foc :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails