Wednesday, February 29

Makan Time - Old Timer Kopi

Makan time kali ni membawa anda ke satu restoran di Bandar Baru Bangi. Nama restoran ni Old Timer Kopi. Me, hubby dan Dania pergi sini ahad minggu lepas. Restoran ni terletak di belakang Pusat Perubatan An Nur. Deko kat dalam restoran cantik. Cat ungu gelap menambahkan keserian. Restoran ini menyediakan juga menu breakfast package untuk mereka yang datang bersarapan. Masa we alls datang tu dalam pukul 3pm. We alls order nasi, mee wantan seafood, mee kari beserta air sirap, air barli limau dan kopi hitam. Dessert i pilih lempeng dengan sambal ikan bilis. Mulanya i nak order ubi panas cicah kelapa tapi dah habis ubinya. Restoran ni dimiliki oleh orang Islam jadi tak risau la nak makan kat sini. Harga kat sini kategori mahal juga sebab total bills we alls dalam RM40++. Sekali sekali ajer...      






Barli limau ais yang sedap jugak bagi i. Rasa masam masam manis gitewww

Wantan mee seafood. Portion sangat besar. Itu harganya RM10.90 sepinggan. Boleh share 2-3 orang

Lempeng dengan sambal ikan bilis

Mee kari

Nasi Ayam pilihan Dania

8 comments:

  1. abg mtk maaf lama x singgah ..bz skit

    ReplyDelete
  2. haish, lapar tgk gmbr mknn ni.

    ReplyDelete
  3. nampak menarik!! tapi i kalau bangi pergi wang solo je (eh betul ke eje)

    ReplyDelete
  4. ehm ... bangi mmang banyak kedai makan menawan kalbu... ish bestnyer...

    ReplyDelete
  5. wantan mee tu... sungguh menggiurkan..

    ReplyDelete
  6. yum yum nampak sgt sedap :) terliur lempeng tu hehehhe

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaaaaaaaaaaaa...tiba2 rasa nak makan lempeng :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails