Wednesday, February 15

Carian blog

Carian kat blog i mesti ada bersangkut dengan Aaron Aziz. I pernah check my keywords sebelum ni. Keywords seperti Aaron Aziz sakit, isteri Aaron Aziz, Anak2 Aaron Aziz memang ada dalam carian blogger. Wahhhh harus ber-Aaron Aziz dalam blog i yer.....this week cariannya bukan berkisar pada Aaron Aziz jer. Ezna Ahmad Khalili pun ada. I rasa carian ni mesti ada yang google nama i setelah fb Gillette tu announce winner. I pun hanya dalam small world je. Nothing special.....

You alls pulak keywords apa yang naik???


10 comments:

  1. ehheh glamer nama u tu :)
    Mrs Prestasi :)

    ReplyDelete
  2. kita pn ada gk keyword aaron aziz...tp yg byk psl hantaran 1.1.11

    ReplyDelete
  3. me pulak banyak sangkut psl baju kurung cotton . semua orang suka kot pakai baju kurung cotton :) hehehe

    ReplyDelete
  4. Mrs Prestasi, key word yang sekarang ni "HOT" kat blog i.. -- cara mengisi borang BE -- pasal tax

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan hehehe...nope suzz...u r wrong. hot carian di blog me nama ezna ahmad khalili...not mrs prestasi....hehe

    ReplyDelete
  6. @Em's Family wahhh...u memang terkenal ngan tax nyer...almaklumlah designation u pun kena mengena ngan tax...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails