Saturday, February 25

Fenomena B.A.W.A.L .....again???

Kanan : Citra jingga / ungu, Kiri : Polkadot perang / biru

Inner bawal

Menderu lagi i ke The Curve sebab nak singgah booth Aidijuma. Masa i tiba tu dalam pukul 11.00++am. Masa tiba tu rak sedang disusun dengan bawal Aidijuma. Ada few customer masa tu. Dalam pukul 12 tengahari, sikit demi sedikit customer datang. Bayangkan.....bila SA susun, customer ambik dari rak dan beli, macam tu le terjadi....SA susun lagi stok baru.....

Dah lepas beli few inner tudung untuk i dan adik i setelah round 2-3-4-5-6 kali keliling kiosk, haishhh adik i ni asyik jadi Personal Shopper dier je.....hehehe. I gi lunch then solat then window shopping....i singgah booth Aidijuma sebab nak beli tambahan tudung my sis. Hah??? rak makin kurang. Sekejap je tak sampai beberapa jam tu. 

Sebelum balik, i singgah lagi booth Aidijuma....singgah lagi. ngeh ngeh....sebab kali ni i nak beli inner tambahan dan tudung untuk i pulak. Hehehe....kali ni rak banyak yang kosong. I rasa SA pun tak sempat nak makan. Masa ni pukul 2.00pm. Adik Juma, Firdaus tapau SA McD. Adik Juma ni sangat handsome hokehhhh...dia ada tanya i dok mana sebab i tegur dia adik Juma ke? dan i ada tanya stok tudung lace. Yang ada kat rak cuma tudung lace warna jingga dan kuning je. Rupanya still dalam production lagi. Actually 1 day before, stok tudung baru Firdaus tu hantar dah kat  booth ni. The next day langsung macam goreng pisang panas. Ramai rupanya peminat B.A.W.A.L ni.

I rasa ramai yang serbu Aidijuma ni sebab tudung ni brand dari Norjuma so dikenali ramai selain harga yang tak sampai beratus ratus sebab i tengok yang muda2 tu borong sekali hah......banyak......bayangkan kalau tudung satu je harga beratus ratus.....sanggupkah anda? Memang ada yang sanggup tapi yang tak sanggup i rasa lagi ramai.Tepuk dada tanya poket......


*****booth Aidijuma kat The Curve ni depan Padini/McD yer...
*****kat keywords blog i banyaknya carian tudung aidijuma ni...dulu carian tudung ustazah siti nor bahyah yang orang nak cari....

2 comments:

  1. rasa seronok pulak bila tudung bawal popular balik,so byk la fesyen & harga murah (saya peminat tudung bwl sejati)..kihkih..kalo tak,fesyen manjalara je yg ada,lepas tu harga xpenah nak turun..

    ReplyDelete
  2. Haha haritu me and friends tunggu 115 minutes for new stock smpai je stock perghh menderu org tau kak. tak sempat pun susun atas rak. hehe ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails