Thursday, February 23

Circle art of massage



Pilih urutan yang menjadi pilihan hati anda

Selama ni i buat urutan Thai je kali ni i buat urutan Bali di Circle The Curve pulak. Naik escalator kat New Zealand ice cream sampai 2 tingkat kat atas. Nampak la Circle ni. Kat luar Circle disediakan kerusi untuk mereka yang nak buat urutan kaki. I buat urutan 1 badan aromaterapi selama 1 jam je sementara nak menghabiskan masa nak ambik Dania kat school. Masa mengurut tu, tukang urut tu dok sedawa je banyak kali. Haishhh banyaknya angin kat badan i ni. Patutlah rasa tak sedap je badan ni. Ada kelainan la urutan Thai dan Bali ni. Bali ni lebih kepada urutan urat2 kat badan macam urutan melayu. Sedap sungguh rasa badan lepas mengurut.    

3 comments:

  1. bestnye dapat mengurut,
    xpernah lg try pakej2 urut/massage diluar nun
    mengurut btol2 ngan mak bidan time masa pantang jerk..huhu

    ReplyDelete
  2. @Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY ringan sikit rasa badan ni...try la...ada gak yg dtg urut kat rumah...

    ReplyDelete
  3. mm..dia urut pakai minyak kan?? tak melekit2 ke badan lepas tue?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails