Tuesday, March 1

1st cheque from Nuffnang


Alhamdulilah masa i bukak email, i nampak email dari HSBC ni. Maknanya tak lama lagi cheque dari Nuffnang akan tiba. Mana tak teruja sebab ini adalah 1st cheque dari Nuffnang. Selepas ni entah bila i nak dapat duit hasil blogging. Asyik iklan Milk A Deal je yang keluar. Mana nak masyuk ???

6 comments:

  1. tensen kan bila tgok iklan milkadeal tu..bukan dpt apa2 pon..huhu..


    Jom Lawat: Blog Bardboo
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete
  2. hehehhe bestnye... kalo kuar iklan milkdeal ni x ok ke?ika lagi sedih, nuff ika mcm x gerak2 je.... eemmmm

    ReplyDelete
  3. hihi. sama lah. sy pn dapat email dr nuffnang. ni cek kedua. cek pertama dpt bulan 2 ritu. hihi.

    ReplyDelete
  4. tahniah..
    hati mesti ada senyum tu kan :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails