Saturday, March 26

Royal Wedding

Tak lama lagi masyarakat Britain bakal menyaksikan perkahwinan diraja diantara Prince William dan Kate Middleton. Dengar cerita pada tarikh tersebut, siapa yang naik London Eye percuma tau....

I bet mesti glow, glitter and glamour majlis ni. Tambahan akan dihadiri oleh pembesar satu dunia. Bertuah Kate kerana dalam sekelip mata beliau akan menjadi perhatian dunia.

Carriage yang dinaiki Princess Diana dan Prince Charles

Carriage kini dibersihkan dan bakal digunakan oleh Prince William dan Kate Middleton

Bakal isteri Prince William

Bakal pengantin diraja


Ramai pula designer yang buat sketch rekaan pakaian pengantin perempuan diraja ini...Diantaranyer....

Rekaan Gucci


Rekaan Valentino

Rekaan Vera Wang


All photos taken from : Google


Antara 3 rekaan ni mana satu pilihan anda??? I suka rekaan Valentino.


****Kalau dah famous, ramai la yang approach....


3 comments:

  1. eh, sama taste kita ;)

    me dh balik msia masa royal wedding ni :p

    ReplyDelete
  2. ezz
    u tak join ker contest mas traveller tu--kena tulis citer percutian in english..hadiahnya sgt beshh..tp ada gak part voting2 kat FB..emmm
    u boleh tulis citer u kat beijing or oz ..

    ReplyDelete
  3. sy pon suka rekaan valentino tu..sgt sweet.. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails