Sunday, March 20

Marche Kids Fun Cooking Class 15 March 2011

My Dania

Marche The Curve

Ayu and Me
Anaqi, Yana, Dania

Dania terima sijil

Ni Yasmine punyer. They all taruh nama Yasmine

Aktiviti mewarna sementara menunggu muffin siap

Khusyuk tengok kanak2 ni

Adunan dimasukkan ke dalam paper cup

Kacau time

Cikgu sibuk mengajar

Dania dipakaikan apron

Kelas memasak ni cantik

Bahan2 tersedia di atas meja

Anaqi (huhuhu gaya macho la...), Yana dan Dania

Cooking class merupakan kali kedua i hantar Dania. Kali pertama buat cuppies. Cooking class ni murah ajer. Cuma RM27 termasuk sijil, bahan2, minuman, voucher picky meal. Murah kan? Memang berbaloi baloi. Start pukul 2pm-4pm. Dania suka join aktiviti begini. Interesting kan? Cuti2 sekolah pergi aktiviti macam ni. Paling best sebab Dania tak keseorangan. Dania join anak2 Ayu Rafikah, Yana dan Anaqi. Sementara itu, mummy dan ummi pot pet pot pet sampai habis masa you alls. Tadi ye ye je kata nak masuk tengok anak kejap jer...ha ha ha. Kalau dah jumpa habis......

Ikutkan i memang dah tiba awal kat The Curve ni. Siap hantar Dania main2 dekat Smaland, Ikea dan shopping2 di Metrojaya dan makan2 di McD The Curve sebelum ke cooking class dan sambung shopping selepas habis class.

15 comments:

  1. Wahh seronoknyaaa buat cuppies :D

    ReplyDelete
  2. tunggu me join in the geng hehehhe

    ReplyDelete
  3. @ADEEYA

    seronok....umminyer tumpang seronok....

    ReplyDelete
  4. @caliph shuriken

    mak budak pun suka tgk budak2 suka. :-) Pastu tugasnya snap gambar pastu publish dalam blog....

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    ye suzz....me memang tunggu untuk u join....jom jom jom jom

    ReplyDelete
  6. untuk budak2 je ke tuh...ezay nak join memasak gak..
    ehh aritu lalu kat kedai Marche tu nampak best gak..kedai die konsep taman kan..nak masuk memang kene puasa seminggu la ezay :D

    ReplyDelete
  7. @Ezay Hadry

    budak2 je izzil. kalau umur izzil bawah 12 thn leh join....hihihi....

    ReplyDelete
  8. eh,murahnya kak.ingatkan beratus2.hu3
    btw,muffin 2 nampak sedaaappp.hu3

    ReplyDelete
  9. @aleen aiden

    kira murah sangat dengan pakej yang they all bagi :-)

    ReplyDelete
  10. Bestnyer.. tapi i rasa my Emir tak de kesabaran lagi nak tunggu bende2 macam ni .. bile dia dah 6 tahun insyaAllah ok ..

    ReplyDelete
  11. heheheh...anak2 buat muffin mak2 buat ketupat....meriah gitew.... :)

    ReplyDelete
  12. nmpk menariklah kls ni, harus jugak hantar Aina bile besar sket nati... skrg ni kalo hntr maunye cuppies tu jd gumapan kat tgn jer he3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails