Monday, March 7

Pencarian Model Tudung Fareeda 2011


N3 Sticky. N3 terbaru di My recent stories....

Aunty Aunty, Uncle Uncle dan kawan kawan sekalian. Boleh tak tolong Like Dania?. Dania join Pencarian Model Tudung Fareeda 2011. Cara2 nya senang jer...

1.
Like Page ni dulu yer...

http://www.facebook.com/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413#!/pages/FAREEDANyata-Jelita/279846494413

2. Like gambar Dania Yasmine

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=10150138454494414&set=a.10150138454264414.328374.279846494413&pid=7960141&id=279846494413


Terima kasih semua !!!

-Adik Dania Yasmine Hasbullah-


****Kepada yang dah vote tu terima kasih daun keladi. :-) Macam2 perangai taw, orang yang nak vote ni. Ada yang PM buat diam jer, ada yang PM terus offline, ada yang nak vote tanya itu ini itu ini, ada yang dengan senang hati terus vote. Bukan 1, tetapi banyak vote....heheh....bukan senang nak senang taw. Tapi muka ku tetap tebal gak ni meraih votehttp://www.emocutez.com ha.....yang tak vote tu apa tunggu lagi?? vote le...hehehe....walau mukaku *blush* *blush*


16 comments:

  1. okeh Dania.. auntie dah vote!1 all the best :)

    ReplyDelete
  2. me dh vote (3 votes) :)
    (my fb, hubby fb+ zharfan fb :) )

    ni totally based on vote ker ezz??

    ReplyDelete
  3. alahai chumell nya dania..

    goodluck ye..

    eija dh vote :)

    ReplyDelete
  4. ok sudah sis!
    gewd luck adik dania!

    tiefazatie..=)

    ReplyDelete
  5. ok..dah undi dah..good luck ye :)

    ReplyDelete
  6. biase lah tu kak...mase ni jugak la kite tau mne kawan yang btul2 nak tolong..
    mase ezay dulu join banyak yang dengki la, sebab takde faedah tuk die bile ezay suh die vote...sakit hatiku...ramai pendengki tp bukan sume =D

    ReplyDelete
  7. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)
    tq

    ReplyDelete
  8. alaaa kena vote kat fb ekk? lunch hour kang auntie vote ye dania. kat opis ni fb kena block, time rehat ngan balik je bole fb.

    ReplyDelete
  9. salam singgah..dah tolong vote

    id FB : azrine tahar...

    keep in touch and sudi2 singgah rumah saya

    ReplyDelete
  10. Dania & Damia memang comel.. pasti boleh menang...

    TAPI kenapa ada orang pertikaikan vote TINGGI sedangkan friendlist parents RENDAH...

    Kurang faham...

    Harap Dania dan Damia menang...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails