Thursday, March 3

Sweet Birthday Invitation

Disco Party

Invites from Diyana (Info i blank untuk menjaga privacy Diyana)


Huhuhu....senyum sampai ke telinga bila nampak invitation dari Diyana. Diyana ni wife kepada Aaron Aziz. Hehehe.http://www.emocutez.com akan diadakan di Hotel xxxxx. Dulu i pernah attend birthday party Dwi Ariana anak Aaron ni. Cuba teka i tengok sape kat sana? Anak ke papanya? Ada pernah sekali i tunjuk kat Dania ayah Dwi ni kat movie KL Drift. Kan dalam movie tu Aaron berlakon sebagai gangster, nampak sangat garang.

Ummi : Dania tu lah ayah Dwi
Dania : Bukan la Ummi. Tu bukan ayah Dwi.

Of course la Dania tak percaya sebab ayah Dwi yang dia jumpa nampak baik.


Ada sesape tak lagi you alls di sana yang minat Aaron Aziz ?
http://www.emocutez.com

****i biasa biasa je tapi kalau jumpa nak juga snap photo ngan Aaron yang friendly + handsome ni.




5 comments:

  1. wow wee...bestnya..

    memang aaron tu handsome pun :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya dapat invitation dari artis lagik tu, kita minat aaron berlakon...wee...pi ke tak majlis tu, kalo pi jangan lupe update kat blog k...

    ReplyDelete
  3. alahai bestnye...sy peminat aaron...antara fav actor selain fahrin,ady putra & rosyam nor...cuma aaron je blum jumpa lg..yg 3 fav actor tu dh jumpa..nanti snap la gmbr byk2

    ReplyDelete
  4. tak minat, tp suka tgk sbb dia hensem
    me minta Fahrin Ahmad ajer heheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails