Sunday, March 27

Terima kasih


Photo taken from : Khai Mohd Photography (hubby kepada Ayu)
Note kepada Ayu : Akak sangat sukalah gambar ni....akak nak frame kan nanti....

Entry ni nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua keluarga, bff, blogger, rakan facebook, rakan contest, rakan taulan, saudara mara, sesiapa sahaja yang telah bersusah payah untuk vote my lil princess Dania Yasmine sehingga mendapat tempat kedua kategori paling popular di facebook. Of course ada barrier along the way......sabar dan tabah menghadapinya. Tak semua orang menyokong kita dan bila kita down, pasti ada yang datang memberikan kata2 semangat.....itu adalah kawan sejati. Kawan baik tak memburukkan kawan baik sendiri....

Terima kasih.....

"After a hurricane comes a rainbow"
lyrics from Katie Perry

I nak hadiahkan Tudung Fareeda ni kepada Nia yang dah banyak tolong vote untuk i....rezeki lebih lagi i beli lagi....

Tudung Fareeda Suraiya V 2 Tone
berwarna ungu dan biru

First time i tengok tudung ni i terus berkenan dengan warna ungu lembut ni....errrr??? ungu lagi...Tudung Fareeda ni kebanyakkannyer berwarna warni dan size kebanyakkannyer pendek jadi i kena try dulu sebab Nia ni pakai tudung panjang. Tudung panjang ada tapi tak banyak pilihan. Tak lupa i juga rembat kad ekslusif Fareeda dari butik Seksyen 7 Shah Alam ni boleh dapat 20% potongan pembelian tudung dari butik Fareeda time takde sale. Time sale tak boleh pakai. Kalau tudung Ariani time sale dapat potongan, kemudian dapat potongan lagi sebab jadi ahli.

Kad Fareeda

Sharing is caring !!!


****kad Ariani pun ader.......http://www.emocutez.com

6 comments:

  1. cantik tudung tu :)

    congrats ekali lagi utk dania & umminya :)

    ReplyDelete
  2. sama2 dik .. memang layak lahh , soo cute tau :)

    ReplyDelete
  3. @Mama Zharfan

    thanks suzz :-) u salah seorang bagi support. jauh tu suzz all the way from UK :-)

    ReplyDelete
  4. tahniah dania...dan of coz kak ezna sebab dah bersusah payah melalui masa2 utk meraih undi ini..hanya yg memahaminya sahaja yg betul2 hargai apa yg kita lakukan..

    thanks utk kak ezna sebab pernah support ayu jugak...wahhh..cantik tudung bitu ungu tu..dah amik yer kad ekslusif tu??? ayu punya kena pos lah..jauh!!! huhuhu..

    kak ezna..nanti ayu emaailakan size original yer..

    ReplyDelete
  5. congrats to u and dania.. u work hard for it and u deserve.. di tengah tengah kejadian, ade hikmah di sebaliknyer.. but just remember, u didnt hurt anyone along the way.. so..

    be cool ok :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails