Wednesday, March 9

Def Leppard

My friend yang komen pasal lagu ni

Taken from : facebook page


Komen my friend lagi pasal lagu ni

Taken from : facebook page




When Love and Hate Collide


Taken from : You tube


Masa i muda muda dulu, i suka sangat group ni just because of i sangat suka lagu when love and hate collide. Hehe. Rock kapak you alls. Psst...psst....i pun pernah gi tengok concert Def Leppard ni kat Stadium Negara. Hehe. Tapi tu dulu lah. Kalau sekarang setakat suka dengar lagu je. Tak terfikir nak pegi konsert nih. Err buang tebiat pe kalau i gi konsert rock kapak??....Lagu ni dulu famous masa i belajar kat UiTM Terengganu dulu.


You alls pernah pergi konsert siapa?



****pernah juga pergi konsert KRU kat Life Center, KL

3 comments:

  1. i tak pernah pergi ape2 konsert, serious... mak i tak bagi huhu.. tapi tak rasa tertekan pun.. sebab dah memang biase lagu tu..

    ReplyDelete
  2. tak pernah pegi concert, tp pernah attend live zoom in bersama ct kat angkasapuri heheh

    ReplyDelete
  3. heheheheh...u rock..yeyeyeyeye...u pakai seluar yang besar kat bawah ke ezz dlu2...ai ader satu kih kih

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails