Tuesday, March 15

Aturcara akhir Fareeda Nyata Jelita

TEMPAT: PLAZA SHAH ALAM (MASALAM), TINGKAT LG

SABTU 19 HB MAC 2011

Jam Aturcara

10:00 pagi - Kategori Kanak-Kanak (wajib semua pemenang mingguan kanak-kanak hadir untuk latihan catwalk).

11:00 pagi - Kehadiran para tetamu dan keluarga peserta.

- Tarian Pembukaan.

- Pertandingan Semi Final & Final Kategori Kanak-Kanak.

- Pengumuman pemenang “Paling Popular di Facebook” dan pemenang kategori kanak-kanak

12:30 ptg - Tamat.

(Aturcara diambil dari fb Fareeda....Nyata Jelita)

Dania dan dua pupu Syafira (Dania masa ni tak pakai tudung lagi. Baru berumur 6 tahun. Start bertudung 7 years old). Gambar credit kepada Ummi Fira iaitu Aireen aka my cousin

Paling menarik kedua dua pupu ni akan naik stage Fareeda pada 19 Mac 2011 di Plaza Masalam. Tak sia2 i sokong kaw kaw supaya Fira ni hantar pencalonan. Kalau i jenis jealous, i tak akan bagitau sepupu i ni pasal contest ni sebab takut anak dier menang. Kita mampu berusaha, Allah yang menentukan. Alhamdulilah Fira menang pada minggu akhir. I rasa si kenit ni memang ada talent. Ummi Fira ni pun blogger jugak. Jumpa makcik (nenek Fira aka my aunty), kata Fira train catwalk dengan 'mummy' dier. Tak lain tak bukan mesti baby (Baby yang bakal dapat baby) ni...hehehehe....Dania diajar biasa biasa jer. Ummi dah prepare baju, kasut apa nak pakai on that day. I rasa normal bagi seorang ibu untuk prepare keperluan anaknyer. Same goes with my mum yang sibuk carikan i baju untuk malam Pra Graduan masa i kat UiTM Terengganu mahupun masa nak grad kat UiTM Shah Alam. Terima kasih mama!!!. Tapi agak ralat sebab my papa dah takde kat dunia ni nak bagitau itu ini :-( :-( :-(.

****Harap papa baik2 aje di alam sana......

****Go Go Fira. Nasib for kids diadakan pada hari yang sama pada 19 Mac 2011 kan? Kalau 20 Mac 2011 kelam kabut Che In nak pergi wedding kat Johor dan nak attend penyampaian hadiah pada 20 Mac 2011. Family Fira sure gamatkan Plaza Masalam ni tambahan my aunty, my cousins memang jenis sporting habis....harap2 ada rezeki Dania dan Fira dua pupu ini. Amin.....


13 comments:

  1. good luck untuk dania, hope ada rezeki menang k dania kan good girl

    ReplyDelete
  2. @♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

    Thanks mama Balqis.....:-) Dania selalu good girl kadang2 buat ummi marah sampai jadi tarzan. Hehehe....

    ReplyDelete
  3. moga DAnia ade rezeki. betul, sharing is caring, ape kite buat, usaha macam mane pun, rezeki Allah jugak tentukan

    ReplyDelete
  4. @Em's Family

    kan....tulah usaha nak terus berusaha. along the way tu akan ada barrier yang membuatkan kita cam nak give up tapi kena berusaha juga...so sweet kata2 u :-)

    ReplyDelete
  5. gud luck utk dania .. insyaallahh kalau ada rezeki x kemana :))

    ReplyDelete
  6. @ieda

    kak ieda, ye mmg saya berserah pada allah....terima kasih kak ieda....

    ReplyDelete
  7. all the best dania and ummi-nyer....

    ReplyDelete
  8. @AyuArjuna BiGoshh

    Terima kasih ayu sahabatku dunia dan akhirat :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails