Tuesday, March 8

Photoshoot gaya bertudung Fareeda

Dania tengah pakai maskara

Dania pegang lantern. Nampak cam Ikea punyer jer...

Dania lepas kutip bunga

Yo Yo Yuna in da house.....

Gaya manja Dania

Gaya bersahaja....


Actually baru dapat cd photoshoot kat Kiddie Fotolab di Kota Damansara. Ni antara gambar yang ada dalam cd tu. I saje nak buat natural. Ada je baju yang disediakan mengikut umur dan Priscilla ada tanya i boleh tak Dania bukak tudung? I cakap tak nak. I nak abadikan photoshoot dengan gaya bertudung. Kebetulan Dania yang pilih nak pakai tudung Fareeda warna pink ni. Memang peminat pink pun Dania. Ada few tudung tapi Dania pilih yang Fareeda jugak. Dress dania berwarna putih. Bila blend dengan warna tudung pink ni turn out to be sangat menyerlah dalam gambar. Priscilla cakap Dania sesuai pakai warna pink dan Dania la kanak2 pertama photoshoot gaya bertudung di Kiddie Fotolab.

Cakap pasal tudung Fareeda, Dania ada 5 helai dah so far. Bila tanya Dania kenapa suka Tudung Fareeda? Dania cakap sebab colourful, cantik, ada poket, ada ribbon, kedai dia banyak. Dania suka beli. Hehehe....http://www.emocutez.com. Ni jawapan budak darjah 1 yer...Tiada paksaan ye dalam memberikan jawapan.

Tudung Fareeda berwarna merah hitam, ungu, kuning, merah jambu dan hijau pilihan Dania

Memang semenjak masuk darjah 1 ni Dania dah mula mengenakan tudung kalau keluar rumah. Dania dah terbiasa bertudung masa Tadika Little Caliphs dulu dan kebetulan darjah 1 ni bersekolah di Sekolah Rendah Islam. Tak salah juga mula dari awal kan?.

I tengok budak2 sekarang dah banyak yang mengenakan tudung. Petanda baik ni....

Jom ber-Fareeda !!!



18 comments:

  1. semua pics photoshoot tu sgt cantik!!!! dania sungguh ayu :)

    me singgah mkn quaker oats heeheheh

    ReplyDelete
  2. comel nye dania...
    baru lah dapat bace entri akak ni..hehe

    ReplyDelete
  3. suke yg b&w tu.. cantekk sgt:) all the best dania

    ReplyDelete
  4. cantik la gambo tu ezna nampak natural je...kalo la balqis pun mau snap2 gambo camni kan best...good luck k

    ReplyDelete
  5. @Mama Zharfan

    suzz...lepas ni makan quaker oat kat 'rumah' u pulak.....he he he....

    ReplyDelete
  6. @Ezay Hadry

    Alahai Izzil tau la rindu nak bc N3 akak...hihihi

    ReplyDelete
  7. @AyuArjuna BiGoshh

    amani dan adriana pun cantik kalau pose pose camni....

    ReplyDelete
  8. @♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

    Susah jugak nak create mood santai tu. Tambahan masa tiba Studio Dania baru bangun tidur.

    ReplyDelete
  9. very effortless tengok gaya dania.. pandai dia posing depan kamera.. ni buat rasa nak ade anak perempuan ni

    ReplyDelete
  10. @Em's Family

    i pulak teringin jugak nak de anak lelaki...hu hu hu

    ReplyDelete
  11. suka tudung hitam merah tula.. Nak terjah Fareeda lah. Hahahahha.

    ReplyDelete
  12. comelnya dania..suka tgk semua picas tu..baru tahu dania ni la yang dlm model fareeda tu ye..btw,good luck dania..

    ReplyDelete
  13. @Ummi Eisya

    a'ah ummi eisya, dania masuk pencarian model tudung fareeda :-) dalam pencarian tu gambar agak gelap walau in person, dania cerah sikit....:-)

    ReplyDelete
  14. suka picture yg pegang bunga, sgt cantik dan ayu, wajib frame dan besar kan picture..

    ReplyDelete
  15. @Adyshariz

    wah photo dania yang terlebih happy tu ye?...he he he. Kena geletek tu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails