Saturday, March 12

Kids Fun Cooking Class di Marche The Curve



I memang minat joinkan my daughter untuk aktiviti begini. Jadi waktu cuti sekolahnyer terisi. Faktor harga yang berpatutan dan lokasi yang terletak tidak berapa jauh dari rumah menjadi keutamaan. Ayu yang alertkan i pasal aktiviti ni. Terus booked tempat you alls. http://www.emocutez.com Sambil2 anak2 masing2 cooking, mummy dan ummi boleh have our own coffee time and chatting. Hehehe....


Anak2 you alls ada join aktiviti gini ?? Jom la join...



****Menarik sebab dapat sijil lagi....

10 comments:

  1. kat UK, memang kat skool ada aktiviti gini..emm..balik msia tak merasa ler my zharfan cooking2 ni nampaknya :p

    ReplyDelete
  2. UK best kan....kat malaysia ni manalah ada cooking ni unless tadika. system malaysia lain...

    ReplyDelete
  3. alamak damansara jauh gak tu...tapi murah je kan best jugak ni..

    ReplyDelete
  4. @bee

    harga murah kan?....they all nanti bake muffin :-)

    ReplyDelete
  5. ezz kita ajak mira ngedet sekali nak tak???

    ReplyDelete
  6. kalau ada di mesia .. ada gak org joint :)

    ReplyDelete
  7. @AyuArjuna BiGoshh

    eh pesalahnyer...mira tu sangat ok :-) i dah message dier kat blog......

    ReplyDelete
  8. @ieda

    hi kak ieda dear :-) mmg ada yang join pun....:-)

    ReplyDelete
  9. menarik jugak ni.. tapi bile i tanye dia, dia kate, wait until im eight years old.. huhu

    ReplyDelete
  10. @Em's Family

    wah....pandai eh jawapan tu emir...hehe...cute sangat. jom la mira lepak lepak....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails