Sunday, March 13

Birthday Party anak aktor Aaron Aziz

Gula2, marshmallow dan chocolate buat si kecil

Dania buat body art. Corak sangatlah kecik

Kanak2 bermain musical chair

Dania tunjuk goodie bag

Cuppies ni cute sangat

Aaron Aziz, Hubby, Datuk Shah Rezza

Me, Dania dan Aaron's wife Diyana

Bahagian tengah

Drinks for kids

Me and Debbie

Dania pose tepi swimming pool dengan cotton candy

Dari sini boleh dilihat Dania dan ayah Dania makan di tepi swimming pool

Cuppies, cotton candy dan choc dip bread

Area tengah ni tempat they all prepare drinks. Air kosong free, yang lain2 COD

Sebelum ni i ada buat entry kan, i dijemput satu family untuk meraikan harijadi anak Aaron Aziz. I dijemput oleh isterinya yang bernama Diyana. Majlis diadakan di Splash Hotel Westin Kuala Lumpur. La....rupanyer terletak depan Pavi. Nasib ada GPS. Kalau takde, jenuh jugak nak mencari kat KL nun. Bila tiba, i disambut dengan senyuman manis Diyana. Lepas tu kami dipersilakan makan. I cari port makan tepi swimming pool. Ramai juga ibu bapa yang i kenal semasa Dania ambil kelas speech and drama kat JGC, Bangsar. Meja sebelah kami, Aaron Aziz dan kawan2 nya. I tak snap gambar okie. Seganlah pulak. Hi Tea kat sini i rasa the choice of foods very limited. Air kosong pula bukan they all serve atas meja. Kita kena minta dekat counter kat tengah tu. Kalau nak minta air lain, COD. Ada i risik2 kat chef counter Pasta harga package Hi Tea kat sini. Dia kata RM70/pax you alls. Takpelah dik, akak datang makan je la kat sini. Apa yang i tahu, hotel ni bertaraf 5 bintang. Kanak2 pula di entertain dengan Mr Clown di satu bilik. Punyalah gelap. Pastu ada lampu lap lip kat sini.

Masa i nak balik, i minta izin nak bergambar dengan wife Aaron Aziz, Diyana. Wow sexy gitu. Diyana bagi i sweet dan pandai bergaya. Mestilah you alls, lebih2 lagi isteri kepada hubby yang sangat cun. Lepas tu i minta diri nak balik. I cakap dengan hubby, i nak juga hubby bergambar dengan Aaron Aziz. Hubby i segan sebab Aaron tengah makan. I approachlah Aaron.

Me : Aaron boleh tak nak ambil gambar you dan Hubby i ? (Hehehe gunakan hubby pulak ye....)

Aaron : Boleh. Lalu Aaron pun jemput Datuk Shah Rezza untuk mengambil gambar bersama. (I rasa Datuk Shah Rezza ni ada project dengan Aaron sebab dok sebut pasal Islamic fashion show)

Me : Wah Datuk smart ye?

Aaron : I tak smart ke?

Me : Kalau i kata u smart nanti hubby i tengok la nanti

Datuk SR : Dia tak kata la ko smart sebab ko muda. Aku ni dah tua.

Hubby : Gelak cover line (cuba tengok gambar Aaron, hubby dan DSR)

Me : Okaylah Aaron kami nak balik dah.
(Sambil hubby bersalaman dengan Aaron)

Aaron : La nak balik dah ke?...

Walau apa pun, i rasa Aaron lagi cun in person compare dengan dalam gambar.....Ada tak you alls pergi birthday party VIP ke, artist ke?.....sharelah kat sini....



21 comments:

  1. besh tu dpt attend bday party anak artis heehhe
    siyes high budget ni :)

    ReplyDelete
  2. ezz, me sgt jeles okeh...hahahahah..ala aaron fav artis ai...huhu...

    ReplyDelete
  3. wah..best tu..suka tgk lakonan aaron...

    ReplyDelete
  4. alahai best nye dpt jumpa aaron...my fav actor tu mcm ayu gk...hehehe....segan ek nk bergmbr...hehehe...rsnye mcm tk pernh p busday artis ni tp bergmbr ngan artis ada lah..ehhehe

    ReplyDelete
  5. wow bez tu
    pegi beday party anak pelakon
    mahaiii giler ek
    cost dia huhuhu

    ReplyDelete
  6. besh! part besh bila ada dialong kat sini. boleh imagine situasi tu camne. n suka dressing Dania. gaun & tudung. super sweet Dania ^^

    ReplyDelete
  7. Aaron looks very friendly laa.. like normal father kan hosing anak punye event.. sporting laki u nak jugak dia amik gambar dengan Aaron Aziz kan, kalau laki I, I approach pun belum tentu dia nak hehe.. :)

    and tudung Dania, cantik laa.. macam2 dah I tengok u gayakan DAnia ni ngan tudung dia

    ReplyDelete
  8. @Mama Zharfan

    high budget suzz...:-) yg datang pun dress up pun wallah....

    ReplyDelete
  9. @AyuArjuna BiGoshh

    ye ayu...anak ketiga u amani sama birthday dengan anak aaron, dahlia :-) hehehe...ada persamaan u...:-)

    ReplyDelete
  10. @mummy_ayu

    lakonan aaron bersahaja tapi dalam KL Drift sangat ganazzz....gerunnya...

    ReplyDelete
  11. @mama tisya

    Mama Tisya, segan memang segan tapi kalau tak approach, takde peluang nak bergambar. Serius segan tapi i ler yang approach aaron tu. Hehehe...takkan le i nak kata, aaron boleh tak bergambar dengan i? hehehe.....

    ReplyDelete
  12. @Nana

    Hi Nana...makkkk aiii sangat mahal. I pun setakat pegi jemputan je la...

    ReplyDelete
  13. @Wansteddy Tales

    Wan...dialog i dengan aaron tu spontan tu. Kalau excited sangat...tak tau plak nak jawab kalau aaron tanya I TAK SMART KE???...Boleh terkedu dibuatnyer...nasib i ada idea nak jawab...yg bestnyer wan...dress dania tu ada 2 piece. siap berseluar...:-)

    ReplyDelete
  14. @Em's Family

    Aaron mmg friendly. Ada aktor yg mungkin kekwat. My hubby bersalam dengan aaron masa baru sampai dan aaron kata thanks for coming ya!!! jemput makan...

    Tudung dania pulak, suka i belikan tudung2 untuk dania gayakan...hehe...nasib dania sporting nak pakai...

    ReplyDelete
  15. best nye kak!! bini die seksi gak ek..haha
    btul ckp kak wan..part dialog pling best..detail gitu..haha
    akak bile plak nak sambut bday kt sane..ajak ezay sekali..haha

    ReplyDelete
  16. @Ezay Hadry

    uihhh setanding la tu ngan aaron. jaga penampilan tu...:-) hihihi dialog tu real tu bukan dibuat-buat. gulp (tertelan air liur) tak mampu buat kat situ la ezay....kalau setakat restoran fast food boleh la....this year kalau ada rezeki bolehla buat. insyaallah :-)

    ReplyDelete
  17. hik..suka baca dialog tu...kalau ayu pun terkedu aaron tanya "i tak smart ke??".hehe

    nice birthday party...tgk ler anak sapa kan...hehe

    ReplyDelete
  18. @ibuayahdamia

    tu lah kena tgk poket gak nak buat birthday party gini. ni budget sangat tinggi....dialog spontan. Kalau lah i cakap smart jugak....wah...beraninyer...

    ReplyDelete
  19. aaron !!hehe

    whoa bertuah anknya

    ReplyDelete
  20. Jom singgah kat FB page saya : SeaStar Party Shop. Pelbagai barangan birthday party dengan harga yang murah :)

    ReplyDelete
  21. @Peri PiA

    ehm...danish, dwi, dahlia sgt bertuah. papanyer aaron aziz...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails