Friday, March 25

Parking bertingkat

Atas dan bawah boleh parking

Agak2 parking dah takde, kereta i ni nanti akan dinaikkan ke atas...

Ni first time i tengok parking bertingkat ni. Parking ni i nampak kat parking lot Hotel Westin KL masa pergi majlis harijadi anak Aaron Aziz yang bernama Dwi Ariana.

I rasa they all implement parking space sebegini sebagai mengatasi masalah parking yang agak limited di hotel ini.

You alls pernah nampak tak ???

4 comments:

  1. parking nih dulu masa nadia stdy dipnggil
    mechanicl parking kalau tak slah nadia lah heheheh
    kat malaysia jrang2 lagi parking style gini
    kat lua bnyak dah pakai
    bila nk ada kat kedh lak yer heheheh

    ReplyDelete
  2. i first time nampak parking macam ni kat malaysian embassy kat japan.. punye la i jakun nyer.. sekali hubby kate, alaa kat chow kit pun ade.. wisma GA ke ape kat chow kit tu heheeh

    ReplyDelete
  3. wah, me sgt jakun ni..tak pernah tgk lg ni hehehhe

    ReplyDelete
  4. pernah kak ezna...masa nak kursus kawen kat salah sebuah hotel JB ni...hotel tu punya parking dasyat sempit..pastu kereta kita akan masuk dalam lift tau...nanti lift tu automatic akan hantar kita ke parking base...pastu ader bertingkat2 cam ni...jakun jap masa tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails