Wednesday, March 23

Model cilik Fareeda Part II

Dania menerima hadiah kedua tertinggi facebook

Photo taken from : Fareeda Facebook

Barisan pemenang dan finalist bergambar kenangan. Aleesya sorang jer takde

Photo taken from : Fareeda Facebook

Dania tengah pose duduk ni

Photo taken from : Fareeda Facebook

This is my favourite photo of my lil princess http://www.emocutez.com

Taken from : Khai Mohd Photography (Gambar yang cantik ni dipotret oleh hubby Ayu)

Upacara bergambar dengan barisan finalist dan para pemenang

Hadiah kedua kategori undian tertinggi facebook jatuh kepada.....
Dania Yasmine

Peserta catwalk finalist yang memakai No.6, No. 7 dan No. 8

Peserta catwalk Finalist yang memakai No. 1-5

Barisan Finalist ada 8 orang kesemuanya. Majoriti kenit2 je ni

Aleesya, Dania dan...........(i tak ingat nama)

Selepas pengumuman dibuat, alhamdulilah Dania memenangi hadiah kedua tertinggi facebook dan automatik terus mendapat tempat ke final. Alhamdulilah....http://www.emocutez.com

Hadiah pertama kategori tertinggi facebook jatuh pada Aleesya. Ya allah....masa i tengok Aleesya catwalk punyerlah i cam nak bersorak. Sangat2 lemah gemalai ok. Orang yang tunggu kat tangga stage siap pegang tangan Aleesya sebab takut terjatuh. Alahai....

Lagi 6 kanak2 dipilih oleh juri untuk ke final. Macam2 gaya ada. Gaya rocker ada, gaya princess ada, gaya seorang ratu ada, gaya sopan santun perempuan melayu terakhir ada, gaya cute2 ada...wahhhh macam2 ada. Comel sangat....tambahan warna tudung fareeda for kids yang ceria....

Setelah keputusan diumumkan, adik Aidinas menjadi juara kategori kanak2 dan adik Iman di tempat kedua. Aleesya pula tempat pertama kategori facebook dan Dania Yasmine tempat kedua kategori facebook.

Tahniah kepada semua pemenang.....

Lepas tu Dania mintak main kat playland. Masa ni i tinggalkan Dania kat sini sementara me and hubby minum kat Pelita. Masa ni i ternampak Pn. Faridah owner Fareeda dan minta ambil gambar bersama. Sempat perli tu anak pakai tudung Fareeda, mak pakai tudung lain. Hehehehe...i pakai Ariani masa tu. Sah2 ada tulis Ariani kat tudung. Terus i kata tudung Fareeda ada kat rumah. Tukang ambik gambar i dan Puan Faridah, pereka penjenamaan Fareeda untuk final musim ke 2 yang sebelum tu i kata anak Puan Faridah ke?....hehehe i terlupa gambar mamat ni terpampang kat facebook Fareeda. Puan Faridah pun kata duit nanti kami call ya. Memang nanti Dania akan dapat duit hasil menang tempat kedua undian tertinggi ni.

Masa nak balik sempat snap gambar dengan Ayu.

****tahniah kepada anak ummi kerana berani pose di atas pentas. Ini merupakan pengalaman keempat Dania beraksi selepas Barbie Pink 50th Party, Barbie Fashionista, Dutch Lady Hoopla Stars.

15 comments:

  1. dania sgt comel!! me suka pic pose dania duduk tu :)

    congrats dear!!

    ReplyDelete
  2. comel nya dania...tahniah akak atas usaha akak!!
    tinggi yer dania ni

    ReplyDelete
  3. ohh patutla dania pandai bergaya..dh biasa beraksi ..mmg chomell..:)

    ReplyDelete
  4. @AyuArjuna BiGoshh

    pose ala2 puteri disney's princess. rasa cam gaya cinderella ke snow white tengah duduk....:-)

    ReplyDelete
  5. @Ezay Hadry

    terima kasih kpd izzil juga yer....pepehal nk minta tolong, buzz akak eh...x pon send message yer :-)

    ReplyDelete
  6. @EiJa ZaQuaN

    biasa beraksi dpn kamera pun ummi leh gabra sebab budak2 ni kan ada mood dier :-)

    ReplyDelete
  7. wahhh...ayu memang tak perasan ader pose duduk2 tu..dasyat!! siap duduk2 tu...aleesya?? hurmmm..apa yg ibu dia ajar..itu jerlah dia ikut...sampaikan turun tangga pun gitu jer jalannya...ekekekek..luculah...tak pelah..pengalaman pertama aleesya...hehe

    tahniah dania...dania memang pandai posing!!!

    erkkk..nanti dapat duit erk??

    ReplyDelete
  8. tahniah...bukan senang anak sekecil itu bergaya di atas pentas

    ReplyDelete
  9. @ibuayahdamia

    hihihi....ayu...aleesya tu kira 1st step tu. :-) duit tu insyaallah. Mengikut kata Pn :-) tunggu je la kita....

    ReplyDelete
  10. @ibuayu

    harap confidence level dania maintained....:-) bekalan masa depan...:-)

    ReplyDelete
  11. tahniah dik !

    tahniah ti ur lil princess .. memang cute2 budak2 nie .. bukan main bergaya :)

    ReplyDelete
  12. @ieda

    serius kak ieda cute....comel sebab budak2 ni pakai tudung :-)

    ReplyDelete
  13. tahniah dania!!..teruskan maju..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails