Saturday, April 27

Peplum buat si cilik

Me beli kain kat Jakel Shah Alam sebab niat di hati nak tempah peplum untuk Dania. Wah now kat Jakel ada buat contest. Banyak betul hadiahnya termasuk kereta :-). Pembelian me tak melayakkan me nak masuk contest pun. Kotak contest penuh giler tu.


Atas corak butterfly : me ingat nak buat shawl Dania. Kengkonon nak pakai dengan baju ni la.
Corak plain pink : Nak buat peplum. Me pilih warna pink yang paling sikit dari corak kain jadi peplum ni akan nampak naik la warnanya. 
Kain corak bawah sekali : Nak buat kain. 

Jom ber-peplum! :-)

3 comments:

Related Posts with Thumbnails