Monday, April 22

Sukan sekolah ketika Dania di Tahun 3

Actually cerita sukan ni masa Mr hubby masuk hospital lagi. Ketika ini, me lari2 nak lawat hubby dan nak tengok kejap sukan Dania. Dania rumah kuning jadi setiap rumah akan ada temanya. 


Err.....gadis bungakah ini?....:-) Pandai Dania pose senyum tatkala umminya menghalakan lensa kamera tepat ke mukanya......:-)
 

Yang ni ketua perbarisan rumah kuning. Gebu + comel budak ni. Pasangannya kecik molek. 


Ni sukaneka permainan futsal kampung. Kena pakai kain pelikat nak main futsal. Ada yang sampai nak tercabut kain pelikat tu. 


Kawan2 satu rumah nak bagi sokongan kat kawan2 yang bermain. Ehem.....nampak pulak Mudir sekolah Dania di situ....hehehe...opps mudir baca blog me.....



1 comment:

  1. Takdop gambar rumah merah ke...
    tahun ni Ahmad Haikal rumah merah plak...
    dia player simpanan je untuk futsal kampung sebab masa training, seminggu dia cuti. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails