Friday, April 12

Makan Time : San Francisco Coffee

Baru-baru ni pergi le San Francisco Coffee nak redeem free coffee la kengkononnya. So pergi yang branch Paradigm Mall. 

Tengok punya tengok la nak makan apa......


So, ambik chocolate cheese cake. 


Dapat coffee of the day jadi me upgrade Mocha blended small size. So tolak la RM6 dari voucher yang me dapat tu. 


Ambik juga Croissant Turkey, Egg and Cheese. 

 
Hubby pilih Hot Cappuchino.


San Francisco Coffee kat Paradigm Mall terletak kat floor UG. Masa kami pergi tu, orang takde so syok jugak la :-) 


Best sungguh voucher San Francisco ni sebab boleh beli sebanyak mana coffee dari voucher yang me dapat tu. Kalau nak upgrade bayar je perbezaan coffee of the day dengan air mana yang kita nak upgrade tu :-) Thanks Mix FM !!!

5 comments:

  1. best2 sbb mkn guna voucher...suka bli yg promo buy 1 free 1 ice blended

    ReplyDelete
  2. SF memang kegemaran kita jugak!!! nyum2nyum tgk mocha cream tu... aduhai menduga betul!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails