Tuesday, April 23

Pameran Smart Kids

Weekend baru ni Dania request nak pergi Pameran Smart Kids. Bila pergi ke sana, eh??? kereta pun tak banyak. Me rasa orang pun tak sesak dalam dewan. In fact booth pun macam tak banyak. Me rasa tahun ni punya pameran tak meriah la. Jumpa abang Nabil ni kat booth Kelab Doktor Muda. Orang pun 2-3 orang ajer. Terus dapat ambik gambar dengan abang Nabil yang tinggi kemain....


Dania kat booth Brainy Bunch....Tak lama la kat sini sebab booth tadika ajer...Ni maskot kanak2 Brainy Bunch. 


Ni pasangannya :-)



Booth Kidzania, Hello Kitty Town pulak. 


Mewarna batik kat booth Muzium Negara. Free ajer...



Maskot Smart Kids.


Maskot makanan Lotte. 


Dania tengok bakteria melalui mikroskop. Dania minat Sains.  


Join aktiviti mewarna. Dapat pen ajer :-)



Maskot Sunway Lagoon yang bagi belon kat Dania. Akhirnya Dania letak balik belon tu....


Kat booth Pusat Sains Negara. Dah cuba eksibit kat sini dapatlah tiket kanak2 free ke Pusat Sains Negara. Memang takde orang pun kat sini....


Tahun ni takde sambutan pulak yek...

4 comments:

  1. Kat mana ni ye? Ada lagi ke?
    Mesti ada sbb nape takde sambutan ni
    Padahal best jek... Kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad kat PWTC. Dah takde dah cuma 3 hari je. 21-23 Apr 2013. Tiap tahun best. Kali ni hambar me rasa...

      Delete
  2. me jrg bwk my kids pegi apa2 event lately....so tunggu movie screening disney tu ajer lah now heheh

    ReplyDelete
  3. i rasa sebab derang tak advertise sungguh2.. i tak tau pun..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails