Tuesday, April 16

Cuti hujung minggu bersantai di.....

Weekend baru ni kami ke Paradigm Mall. Kali ni hubby dah boleh berjalan tanpa menggunakan tongkat. :-) So lepak lagi kat San Francisco Coffee. Kali ni me rasa coffee yang kaw. Makhaihhhh 2 sachet gula pun still rasa pahit lagi. 

Hubby dengan baju + cap warna earth colour. Sedondon la abang dengan kerusi San Francisco..keh keh :-)

Ni le kopi kaw San Francisco...

Walaupun me letak susu + 2 sachet gula tetap rasa pahit lagi. Bagi yang suka kopi kaww....jom la ngopi sini :-)

We had our lunch here....:-)


Dania nak makan fish and chips. Me rasa fish Dania tu digoreng guna tepung goreng pisang. Rangup sangat. 


Pavlova ni baru je tiba. So 1 untuk kami lah....share bertiga....


Nasi Goreng pilihan hubby


Ni me punya. Sang yi yong kot tak silap namanya.....makan dengan cili api perghhh berasap...


Nak balik terjumpa dengan adik Anis Icip Icip. I thot Anis rupanya adik Anis. Aisya kot namanya. Takpe la ambik gambar dulu lah.....mereka ada shooting TV9 kat sini. Me tengok sape minum Coke paling laju. Ada berani? 


Now dah boleh la jalan jalan. Kalau tak duduk rumah ajer...:-)

5 comments:

  1. sedapnya makanan kat sana.. especially pavlova tu.. yummy

    ReplyDelete
  2. masuk blog akak ni memang geram tengok makanan lah!! :)

    ReplyDelete
  3. Aah la sebijik mcm anis kan muka dia? Ni yg kawen dgn dj czar tu kot ek?

    Menjawab soalan kt komen: saya pegi dgn famili bukan kawan2

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah hubby u dah makin pulih.. hubby u tengok gambar kat atas tu, mentang2 dijaga baik oleh bini tersayang, nampak berisi pulak i tengok :D

    ReplyDelete
  5. hubby u dh sihat yer..glad to hear that alhamdulillah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails