Friday, April 26

Nasi Dagang anyone??

Dania memang suka nasi dagang. Kalau makan kat luar ada menu nasi dagang, kemungkinan besar Dania akan pilih nasi dagang. Hubby me pun peminat nasi dagang. Me?. Ohhhh me memang tak suka makanan yang brasa lemak ni. Not to say me diet ke apa tapi me menang tak suka makanan yang bersantan. Tapi yang peliknya, kalau masak lemak ikan masin me berselera pulak makan. Hehe...ikan masin mana boleh tolak oiii....:-)  

Sampai pernah 1 hari arwah mama me cakap, karang dapat jodoh orang yang suka makan kari baru tau....hehehe...memang masin mulut mama sebab me dapat jodoh orang utara. Orang utara memang suka makan gulai (kari). 


You alls suka tak makanan yang bersantan? 

3 comments:

  1. Salah satu fevret sya ni
    Suke kat tmn samudera
    Terbaik so far

    ReplyDelete
  2. i tak berapa suka kuah bersantan tapi kalau nasi dagang memang suka esp area kampung ...gulpp...rasa nak makan pula sekarang..mana nak cari..huhuh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails