Sunday, April 7

McCafe best ke?

You alls dah try ke makan kat McCafe McDonald's ? Me baru je try minum kat McCafe dengan Dania kat Sunway Pyramid baru-baru ni.

Harganya bagi me boleh la tahan. 


Me just ambik butter cake dan Mocha :-) Rasa Mocha ni  not bad jugak. Susu yang digunakan susu fresh. 


Boleh la repeat nanti. Sesambil tunggu Dania balik sekolah. Lagi pun Sunway Pyramid ni not so far dari school Dania :-) Jom ngopi jom.... 

5 comments:

  1. memula saya try dekat sunway, for me ok since harga dia murah sedikit dari starbucks . nasib kat Jb dah ada bukak di setia tropika, port baru utk melepak dgn bebudak.

    ReplyDelete
  2. McD ker..emmm..me masih memboikot McD wpun kdg2 tergugat iman sbb me suka burger McD..

    ReplyDelete
  3. baru sgt ni...pernah try time ke singapura

    ReplyDelete
  4. Boikot mcd... Kalau kat oversea, terpaksa tapi tak rela makan fish burger. Tu pun kalau tak jumpa kebab.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails