Thursday, April 11

Kuda dah selamat masuk hospital

Kuda hubby dah selamat masuk workshop. Nak claim insurance kereta yang langgar motor hubby tak boleh sebab tak tau plate number kereta yang langgar tu. Yang rosaknya belah kanan sebab hubby jatuh belah kanan. Not only motor kena masuk hospital, tuan motor ni pun kena masuk hospital but alhamdulilah still recovering ni :-) 


Risau pulak tengok motor ni main ikat gini ajer. Macam me rasa boleh jatuh terbalik kalau lori ni bawak lelaju ye tak....Motor ni hubby tak pernah bawak me naik kat belakang tu. Kalau naik mau tertonggek me kat belakang tu....haishhh.....

Sebelum ni motor skuter Modenas tu pernah la me naik. Ishhh gayat je me rasa especially time corner. 


You alls berani ke naik/bawak motor??

10 comments:

  1. Cantik yr kuda. I terlampau berat hah ! X larat org nak bawak .

    ReplyDelete
  2. nice :) tapi me jenis mindsetting--bahaya naik motor so me tak bagi hubby beli or naik motor :)

    ReplyDelete
  3. Asben aida ad moto kawasaki, kteowg salu g convoy rather den riding alone, bcoz lg terjamin keselamatan. :)

    ReplyDelete
  4. Sy ada motor kapcai ja kak..hihi

    ReplyDelete
  5. memang melarang keras minat bermotor ni...sgt risau. (sebenarnya jeles)

    ReplyDelete
  6. di suatu masa dulu, sgt suka motor CBR ni... er, tah bila la boleh miliki, umur makin meningkat.. huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. dil minat superbike ni...dulu selalu konvoi2....la ni dah kawen xdaklh...huhuhu.....

    ReplyDelete
  8. hubby ada ninja 250 ajer. sekali jer pernah naik kat belakang tu ms mula2 beli test round dalam taman rumah tu jer :p okla, dr tak naik langsung. :p hehehe

    ReplyDelete
  9. hari2 naik motor g keje dr equine to midvalley (hubby anta)..20min aje time peak hour..kalau naik kereta nak pegi mv tu, 2 jam baru smpai..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails